Stratégia zabezpečovania hodnoty portfólia akcií - Vlachynský, Karol
Rozvoj kapitálového trhu na Slovensku. Vývojové štádiá novovznikajúcich kapitálových trhov. Zabezpečenie hodnoty portfólia akcií. Stratégie, ktoré eliminujú podstatnú časť vplyvu trhového rizika na hodnotu portfólia. Statické a dynamické stratégie - príklady.