Výnosy, investície a dividendy Príloha - Sikela, R.
Určenie čistej súčasnej hodnoty cenných papierov. Očakávané príjmy pri kúpe akcií. Faktory vstupujúce do odhadov ceny na trhu. Význam veľkosti vyplácaných dividend na reálnom trhu. Určovanie dividend.