Súčasné trendy vo vývoji úverov a vkladov na Slovensku Príloha Hospodárskych novín
Úvery poskytnuté jednotlivým sektorom a odvetviam v SR a ich vývoj. Vývoj vkladov u rozhodujúcich vkladateľov. Vývoj štruktúry úverov podľa dĺžky splatnosti. Vývoj štruktúry úverov v spracovateľskom priemysle.