Zákon č. 191/1950 Zb., zmenkový a šekový
Zákon č. 191/1950 Zb., zmenkový a šekový. Plné znenie zákona spolu s výkladom k zákonu. Zmenkový a šekový zákon nebol novelizovaný od roku 1950 a preto redakcia v príslušných ustanoveniach použila výrazy "Národná banka Slovenska, Slovenská republika a občan Slovenskej republiky".