Dynamika ekonomických zmien Ázie a Latinskej Ameriky Príloha Hospodárskych novín
Prognóza základných makroekonomických ukazovateľov v krajinách Ázie a Latinskej Ameriky. Doterajší vývoj a prognóza tvorby HDP, predpokladaný vývoj inflácie, doterajší vývoj a prognóza tvorby HDP. Predpokladaný vývoj inflácie.