Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR. Štátny rozpočet v roku 1995 Príloha Hospodárskych novín
Spotrebiteľský trh, zamestnanosť a mzdy, nezamestnanosť, štátny rozpočet a vlastnícka štruktúra v ekonomike SR r. 1995. Štruktúra daňových príjmov štátneho rozpočtu SR, vývoj štátneho dlhu, vývoj celkových a daňových príjmov štátneho rozpočtu SR r. 1995.