Oživenie ekonomiky Slovenska. 2 - Laščiak, Adam
Druhá časť analýzy podmienok, za akých si môže slovenská ekonomika udržať vzostupný trend. Vyhodnotenie možných smerov rozvoja hospodárstva SR. Spotreba štátnej správy a spotreba obyvateľstva. Očakávania od podnikovej sféry.