Predsavzatia, realita a budúcnosť. 1 Ďaleká bude naša cesta vyrovnania sa severským krajinám - Krč, R.
Možnosti vyrovnania sa Slovenska vyspelým krajinám v menších ekonomických zoskupeniach (Dánsko, Nórsko, Island, Fínsko, Švédsko). Porovnanie niektorých údajov za severské krajiny s údajmi za SR.