Predsavzatia, realita a budúcnosť. 2 Ďaleká bude naša cesta vyrovnania sa severským krajinám - Krč, R.
Porovnanie štruktúry výroby, dovozu a vývozu, hrubého domáceho produktu a spotreby potravín v Dánsku, Nórsku, Fínsku, Švédsku a na Islande s údajmi za Slovensko. Odlišnosti svedčia o relatívne dlhej ceste k vyrovnaniu sa SR severským krajinám.