Strojárstvo ožilo, no stále musí bdieť - Ducký, Ján
Expozé ministra hospodárstva SR Jána Duckého na XV. riadnom zhromaždení HNclubu 8.3.1996. Analýza výsledkov uplynulého roka. Nespokojnosť s nezamestnanosťou. Štruktúra zahraničného obchodu. Silná energetika - predpoklad úspechu. Financovanie dostavby elektrárne v Mochovciach. Zlepšenie obchodnej výmeny s Ruskom. Diverzifikácia palivových zdrojov. Vnútorné rezervy vo firmách. Rast exportu strojárskych výrobkov. Výzva slovenským bankám.