Teritoriální informace: Švédsko, USA, Turecko
Základné informácie a niektoré ekonomické ukazovatele, ktoré sú dôležité pre podnikateľov v zahraničnom obchode. Hospodársky vývoj Švédska v roku 1995. Rast hrubého domáceho produktu. Prieskum voľnej výmeny českých korún v bankách USA. Orientácia zahraničnej politiky Turecka. Expanzia na trhy tzv. turkických republík.