Vpred nás posunie zvýšenie výkonnosti Dobré makroekonomické výsledky musí pocítiť najmä občan - Filkus, Rudolf
Príspevky prednesené na XV. riadnom zhromaždení HNclubu v Bratislave 8.3.1996. Bližší pohľad na prekvapujúco dobré makroekonomické výsledky Slovenska r. 1995. Úlohy, ktoré vyplývajú z reštrukturalizácie priemyslu pre podnikateľov.