Vývojové trendy vo vybraných odvetviach hospodárstva Bulharska Príloha Hospodárskych novín
Analýza súčasných tendencií v niektorých hospodárskych odvetviach Bulharska. Monitor hospodárskeho vývoja. Vývoj objemu výroby vybratých druhov produktov. Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov.