Civilizovaný návrat štátu do ekonomiky - Šochin, A.
Prvý podpredseda Štátnej dumy Ruskej federácie Alexandr Šochin o ekonomickej reforme a hospodárstve Ruska. Pokles produkcie, príprava legislatívy, kontrola cien, reálna nezamestnanosť, politická situácia.