Ekonomický vývoj a naša privatizácia - Ďurkovič, H.
Zamyslenie sa nad priebehom privatizácie na Slovensku. Osudový spoločenský proces, ktorého výsledky na dlhé roky určia našu budúcnosť. Ilúzie o budúcej prosperite. Príčiny zlyhania socialistickej spoločnosti.