Privatizácia v roku 1995
Činnosť Fondu národného majetku Slovenskej republiky v r. 1995. Vydávanie a realizácia rozhodnutí (zakladanie akciových spoločností, predaj majetku a akcií, obchodné verejné súťaže, bezodplatné prevody). Správa majetku (výkon akcionárskych práv, vymáhanie pohľadávok). Peňažné príjmy a výdavky fondu.