Priemyselná politika. 6 - Kovy, chemický priemysel - Višváder, P.
Pokračovanie najdôležitejších častí zásadného dokumentu vlády SR Priemyselná politika. Predpokladaný prudký rozvoj nosných odvetví slovenského hospodárstva. Výroba kovov a kovových výrobkov. Chemický a farmaceutický priemysel.