Priemyselná politika. 12 - Zahraničné zdroje financovania - Višváder, P.
Výber z prílohy č.2 vládneho dokumentu Priemyselná politika SR, venovanej možným zahraničným zdrojom. Pôžičky a úvery medzinárodných finančných inštitúcií schválené pre Slovensko. Podpora podnikateľských aktivít a malého a stredného podnikania.