Priemyselná stratégia Slovenska - Šucha, Jozef
Definovanie smerovania rozvoja priemyslu SR a presadzovanie kvalitatívnych zmien. Priemyselná politika Slovenska, ktorú prijala vláda SR. Ciele priemyselnej politiky. Možnosti slovenskej ekonomiky a konkurenčná schopnosť slovenských firiem. Základné vzťahy realizácie priemyselnej politiky SR. Vzťah privatizácie k priemyselnej politike. Vzťah zahraničnoobchodnej politiky.