Stále málo investícií - Bednárik, J.
Výhľad vývoja ekonomických ukazovateľov v priemysle v prvom štvrťroku 1996. Mesačné nárasty produkcie. Vzrast investícií. Prioritné oblasti investovania. Ekonomická situácia priemyselných podnikov.