Cestovanie Mimoriadna sekcia TRENDU
Z obsahu sekcie: Slovenská agentúra pre cestovný ruch rozbieha svoju činnosť. Pravidelné letecké linky zo Slovenska. Adresár informačných centier Slovenska. Veľtrhy cestovného ruchu sa začínajú profilovať. Česká republika získala vlani z turistiky takmer 2,5 miliardy korún. Cestovanie s platobnou kartou je bezpečnejšie.