Cestovný ruch - významné odvetvie švajčiarskej ekonomiky - Gúčik, Marián
Dvesto ročná tradícia cestovného ruchu vo Švajčiarsku. Podiel cestovného ruchu na švajčiarskom exporte a na tvorbe HDP. Cestovný ruch ako významný zamestnávateľ. Úroveň hotelierstva, stravovacích zariadení a dopravy vo Švajčiarsku.