Kultúrne dedičstvo a cestovný ruch - Stadtfeld, F.
Vzťah kultúry a cestovného ruchu. Kultúrny cestovný ruch. Organizovanie kultúrnej ponuky. Odbyt a stratégie využitia kultúrneho dedičstva v cestovnom ruchu.