Obchod s nehnuteľnosťami versus tradičné hotelierstvo - Bohušová, Eva
Obchod s nehnuteľnosťami cestovného ruchu a tradičné hotelierstvo - kladné a záporné stránky pre klienta, vlastníka, obec, či štát (porovnanie). Uspokojovanie potrieb účastníkov cestovného ruchu je podmienené vyššou kultúrou cestovného ruchu, kvalifikovaným riadiacim inputom, ako aj väčšou dôslednosťou zo strany štátnych, regionálnych a komunálnych plánovacích inštitúcii.