Podmienky účinnej prezentácie cestovných kancelárií na veľtrhoch - Šulek, M.
Prezentácia cestovných kancelárií na veľtrhoch. Sociálno-psychologické súvislosti úspešného prezentovania sa na veľtrhoch. Efektívnosť propagácie. Vhodnosť použitých reklamných prostriedkov. Dôležitosť spätnej väzby.