Vidiecky cestovný ruch ako faktor regionálneho rozvoja na príklade Zamaguria - Piteková, Jana
Cestovný ruch - perspektívne odvetvie slovenskej ekonomiky. Vidiecky cestovný ruch na Slovensku (podhorské a horské oblasti). Zamagurie - jeho prírodné krásy a antropogénne podmienky sú predpokladom rozvoja agroturistiky. Kapacita a kvalita poskytovaných základných a doplnkových služieb cestovného ruchu v Zamagurí.