Pozadie zákona o cenách - hádanka s piatimi odpoveďami - Dančo, J.
Dôvod vydania zákona o cenách č.18/1996 Z.z. Prekážky v zákone o cenách pre podnikateľov. Protichodnosti cenových a daňových záujmov. Pravidlá dohodovania cien vyplývajúce zo zákona. Obmedzenia v dohodovaní kúpnej a predajnej ceny. Pôsobnosť MF SR v oblasti kontroly všetkých cien. Vysvetlenie významu cenovej kontroly. Uplatnenie vlastnej regulácie cien. Prostriedky MF SR na ochranu spotrebiteľa pred vysokou cenou tovaru.