Informace o konkurentech - předpoklad úspěchu na trhu - Zuzák, Roman
Informačný systém o konkurentoch ako subsystém marketingového informačného systému. Oblasti, na ktoré sa má zamerať informačný systém o konkurentoch pri získavaní informácií. Zdroje pre získanie informácií o konkurentoch. Organizačné zabezpečenie informačného systému o konkurentoch (systém zberu informácií, centrálne spracovanie).