Informácie v činnosti marketingového manažéra 90. rokov - Dudinská, Elvíra
Marketingová teória a marketingová prax. Marketing a marketingové riadenie. Vývoj marketingu vo svete. Informácie - predpoklad marketingovej úspešnosti podniku. Získavanie, analýza a vyhodnocovanie informácií o konkurentoch. Marketingový informačný systém.