Tvorba marketingové strategie firmy - Tomek, Jan
Skúsenosti českých podnikov pri tvorbe marketingového strategického projektu (dokumentu). Dva varianty postupu tvorby strategického dokumentu. Podporné čiastkové postupy. (Pozri aj článok na s. 66).