Rozhoduje predovšetkým dobrý nápad - Lav, V.
Riaditeľ spoločnosti s r.o. Veľtrhy a výstavy Bratislava (VVB), dcérskej spoločnosti a.s. Brněnské veletrhy a výstavy, Ing. Vladimír Lav o úspechoch, perspektívach a novinkách vo výstavníctve. REVITEX 1996 - druhý ročník výstavy revitalizácie v slovenskom priemysle a službách.