Liberalizácia obchodu s Bulharskou republikou - Švehlík, J.
Podpisom Dohody o voľnom obchode medzi ČR a Bulharskou republikou dňa 15.12.1995 bolo zakončené rokovanie o prvej etape liberalizácie obchodu medzi oboma štátmi. Postupná liberalizácia obchodu. Priemyselné výrobky - vývoz z ČR a dovoz do ČR. Skupina tzv. citlivých výrobkov. Poľnohospodárske a potravinárske výrobky.