Rukověť exportéra: Pobaltské státy - Kubizňák, Ladislav
Základné informácie, ktoré sú dôležité v zahraničnoobchodnom styku s Pobaltskými krajinami: Litvou, Lotyšskom a Estónskom. Geografické údaje. Zahraničný obchod. Platobný styk. Investičné prostredie. Clá. Regulácia zahraničného obchodu. Certifikácia. Príležitosti k prezentovaniu tovaru.