Slovenský zahraničný obchod v roku 1995
Údaje Štatistického úradu SR o zahraničnoobchodnom obrate Slovenska r. 1995. Dovoz a vývoz podľa skupín krajín a kontinentov. Tovarová štruktúra zahraničného obchodu za január až december 1995.