Slovinsko - pátý člen CEFTA - Vávra, M.
Uplatňovanie liberalizácie obchodu ČR so Slovinskom v rámci Dohody o voľnom obchode od 1.1.1994. Začlenenie Slovinska do zoskupenia CEFTA. Hlavné zásady z hľadiska obchodu ČR, ktoré obsahuje dohoda o prístupe Slovinska k zoskupeniu CEFTA. Vzájomný obchod ČR a Slovinska od r.1992-1995.