Teritoriální informace - Kroupa, J.
Obchodné organizácie v Európskej únii. Spoločnosti s ručením obmedzeným a neobmedzeným v zahraničnom obchode. Varianty obmedzeného ručenia v niektorých krajinách EÚ. Prognóza hospodárskeho vývoja v Nemecku. Východzie pozície a predpoklady prognózy. Konjunktúrny vývoj v Nemecku.