Zahraniční obchod v roce 1995. 1 - Straka, M.
Údaje o českom zahraničnom obchode v roku 1995 - predbežné výsledky. Základné teritoriálne členenie zahraničného obchodu ČR. Významní obchodní partneri. Vývoz a dovoz. Teritoriálna a komoditná štruktúra zahraničného obchodu ČR.