Singapur - mezinárodní finanční centrum - Stanzelová, M.
Singapur - tretie najväčšie finančné miesto v Ázii. Z novoindustrializovanej krajiny sa stáva vyspelou priemyselnou krajinou. Úverové ústavy a banky v Singapure. Konkurencia s Hongkongom. Obchodné centrum pre devízy a deriváty.