Investovanie do slovenských spoločností - Čechová, K.
Najbežnejšie spôsoby vstupu zahraničného kapitálu do SR. Dokumentácia spoločného podniku. Najbežnejšie spôsoby investovania do slovenských spoločností. Verejne neobchodovateľné akcie. Verejné kapitálové trhy. Účinnosť prevodu akcií a ohlasovacia povinnosť. Prevod podielu v spoločnosti s obmedzeným ručením. Ochrana hospodárskej súťaže.