Príliš veľa administratívy - Višváder, P.
Bariéry vstupu nemeckého kapitálu na slovenský trh. Absencia právnej istoty. Daňová uznateľnosť nedobytných pohľadávok. Odpisy investičného majetku. Náklady na reklamu. Daňové úľavy pre zahraničné podniky. Ceny medzi cudzími tretími subjektmi.