Slovenský poprivatizačný fond - Šucha, Jozef
Zriadenie Slovenského poprivatizačného fondu (SPPF) zo zdrojov Európskej banky pre obnovu a rozvoj a Európskej únie v rámci fondu PHARE. Jeho účelom je rozšíriť finančné zdroje pre tú skupinu privatizovaných podnikov v SR, ktoré nie sú schopné zabezpečiť si zdroje súkromného kapitálu na svoju reštrukturalizáciu a revitalizáciu. Strategické efekty dosahované z realizácie SPPF.