Obchodní příležitosti ve světě. 5 Veřejné zakázky financované Světovou bankou - Franěk, J.T
Spôsob výberu konzultantov pre konzultantské služby na projekty financované Svetovou bankou. Výberové konanie. Zoznamy konzultantských firiem, ktoré majú záujem o prácu na projektoch. Registračný systém DACON, ktorý používa Svetová banka k výberu uchádzačov. Podmienky obchodnej zmluvy (Articles of Agreement), ktorá zaručuje, aby pôžičky Svetovej banky boli výhradne použité na financovanie zámerov uvedených v zmluve o pôžičke.