Obchodní příležitosti ve světě. 6 Veřejné zakázky financované Světovou bankou - Franěk, J.T
Záverečná časť seriálu článkov. Organizácia Svetovej banky. Systém rozhodovania, organizačná štruktúra. Rada guvernérov. Rada výkonných riaditeľov. Funkcia prezidenta. Organizácia pracovných operácií na báze regiónov. Technické odbory. Koordinátor projektov, ktorý je zodpovedný za projekt. Stredisko pre koordináciu a politiku v zaisťovaní dodávok. Registračné stredisko konzultantov. Telefónny zoznam Svetovej banky.