Nemecko - náš hospodársky partner - Bartl, J.
Možnosti výrobno-hospodárskej a výrobno-kooperačnej obchodnej spolupráce s krajinami EÚ. Postavenie Nemecka a jeho súčasný hospodársky a zahranično-obchodný vývin. Nemecký ozdravovací ekonomický program. Vzťahy SRN k Slovenskej republike. Nemecko-slovenská spolupráca. Bavorsko-slovenské kontakty - hospodárski partneri. Veľtrh v Hannoveri - príležitosť pre podnikanie v SRN. Ekonomická charakteristika SRN. Niektoré základné údaje o hospodárskom vývoji v Nemecku. Priebeh a vývoj zmluvných vzťahov medzi SR a Nemeckom.