Agrární export a vliv světové obchodní dohody - Hadová, J.
Zmeny v tovarových prílohách poľnohospodársko-potravinárskych výrobkov v rámci Asociačnej dohody ČR a EÚ z dôvodov aplikácie Dohody o poľnohospodárstve Uruguajského kola GATT. Charakter zmien. Aplikácia výsledkov Dohody UK GATT v Európskej únii. Úprava Asociačných dohôd. Úpravy týkajúce sa aplikácie UK GATT z českej strany.