Mezivládní konference 1996: Evropská unie na rozcestí. 2 - Soukup, P.
Príprava medzivládnej konferencie Európskej únie 1996 v Turíne. Priority pre prípravu 21. storočia. Občania a Európska únia. Budúce rozšírenie EÚ. Spoločná zahraničná politika.