Pravidla hospodářské soutěže Na cestě k Evropské unii. 4 - Urban, Luděk
Potreba sledovania a dodržiavania pravidiel hospodárskej súťaže v EÚ. Spoločné pravidlá hospodárskej súťaže krajín EÚ, ich význam (Rímske zmluvy). Ochrana súťaže. Komisia a Súdny dvor - dozor nad dodržiavaním spoločných zásad súťažnej politiky. Zakázané a povolené praktiky hospodárskej súťaže.