Čo nové v ekonomickej legislatíve - Schultz, Ivan
Prehľad slovenskej ekonomickej legislatívy - zákonov, vyhlášok, oznámení, opatrení, ktoré vydali ministerstvá SR, vláda SR, Národná rada SR a Štatistický úrad SR.