Občiansky zákonník - Svoboda, J.
Úplné znenie Občianskeho zákonníka č.40/1964 Zb. ako vyplýva zo zmien v znení neskorších zákonov, s výkladom. Nariadenie vlády SR č.87/1996 Z.z., ktorým sa vykonávajú niektoré ustanovenia Občianskeho zákonníka. Nové vydanie Občianskeho zákonníka obsahuje zmeny v právnom poriadku, dotýkajúce sa významnou mierou úpravy občianskoprávnych vzťahov.