Práca a občianstvo - Kvapilová, Erika
Občianske práva sa v poslednom desaťročí stali najdiskutovanejšou témou medzi sociálnymi vedcami západnej Európy. Práca ako občianske právo. Názory industrialistov a sociálnych demokratov. Občiansky príjem a rozširovanie občianskych práv. Úloha štátu.